IngredienserLaxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivetlimeskal salt & peppar Lägg iinköpslistaMåttomvandlingstabell
Mixa allt tilllaxbiffarnai matberedare (med kniv) till färs. Snabbt och enkelt svänger du ihop dessa biffar för en god lunch med litesting av chili och en fräsch smak från limen
I går invigde jag min nya matberedare och gjorde laxbiffar. Jag fortsätter med mina after-detox-dagar. The post Laxbiffar med dill och citron – Paleo och LCHF-vänliga appeared first on ceciliafolkesson
I veckan testade jag att laga en ny maträtt här hemma och det var laxbiffar med liteasiatiska smaker som vi åt med klyftpotatis och en matyoghurt med limesafti
Lagade laxbiffarnatillmiddagidag. De där jag pratade om förra veckan ni vet. Roligt att göra lax på något annat sätt ibland än att bara ugnsbaka eller steka filéer rakt upp och ned
Här står jag och steker laxbiffar med koriander, lime och chili. En favoriträtt här hemma och om du gillarkorianderlika mycket som jag så är detta ett måste (om du integillarkoriander så kan man såklart krydda med annat)
900 g Laxfilé. 1 1 Vitlöksklyfta. 1 2 st Lime (rivet skal och saften). 1 0,50 tsk Chiliflingor Eller färsk chili om du har det. 1 2 msk Hackad färsk koriander. 1 Olivoljatillstekning. 1 2 deciliterTurkisk yoghurt. 1 2 msk Färsk hackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.