Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatis och haricoverts. Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till
Mixa allt till laxbiffarna i matberedare (med kniv) till färs. Snabbt och enkelt svänger du ihop dessa biffar för en god lunch med lite sting av chili och en fräsch smak från limen
Dessa laxbiffar är vansinnigt goda tillsammans med den kalla såsen med lite hetta i. Laxbiffar eller fiskbiffar i allmänhet är långt ifrån krångligt att göra, bara fisk och ett knäckt ägg är grunden
The post Laxbiffarmed dill och citron – Paleo och LCHF-vänliga appeared first on ceciliafolkesson. I går invigde jag min nya matberedare och gjorde laxbiffar
I veckan testade jag att laga en ny maträtt här hemma och det var laxbiffarmed lite asiatiska smaker som vi åt medklyftpotatis och en matyoghurt med limesaft i
Lagade laxbiffarna till middag idag. Servera biffarna med såsen, ris och grönsaker. Nyttiga med massa omega 3 dessutom. 367 kcal25,4 g protein24,1 g fett12,3 g kolhydraterLaxbiffarmed mangoyoghurt, 4 port500 g laxfilé1 röd chili1 msk potatismjöl1 lime, skalet1/2 dl turkisk yoghurt1/2 tsk salt2 dl turkisk yoghurt1/2 dl mango chutney1 lime, saften1. Forma 8 biffar och stek i omgångar i smör på medelvärme några minuter per sida. Laxbiffarmed mangoyoghurt, 4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.