Skär spetskålen fint och blanda med en vinigrette gjord på olivolja, citron, salt och peppar. riv ned en tesked färsk ingefära i creme fraichen och smaka av med salt
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Till och med min ganska fåordiga pappa sa att det där hade jag gjort bra så detta är en dessert som går hem hos de flesta så har ni inte provat på varm frukt underetttäckeav vit choklad så gör det
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Rätten har en tydlig smak av grädde och vitlök ochlaxens goda smak kommer verkligen fram. Det här receptet kan jag inte ta åt mig äran av, hittade det på favvobloggen Matplatsen (hos Bloggfamiljen)
Lax är en självklarhet på julbordet för mig och idag är min gravadelax klar. Fördela sedan chili och limeskal på laxbitarnaoch lägg den andra laxbiten ovanpå den andra
Kryddmixen jag använt här består av persilja, basilika, dill, gräslök och oregano. Den medelhavsinspireradelaxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.