Riv parmesanosten och strö den ovanpå laxen. Häll grädden över spenaten och placera laxen ovanpå. 600 g Norsk Laxfilé, utan skinn och ben. 150 g parmesanost
Häll detta över laxen, strö på lite ricen parmesan. Salta o peppra laxen. )Till detta gjorde jag ett parmesan o persilje mos jag sprita ut o gräddade i ugnen
Lax. Skär laxen i kuber. Gnid in laxfilén i lite olivolja och fördela kryddblandningen över. Lägg upp blomkålssalladen på ett fat och toppa med laxkuber och basilikakräm
Den här laxen köpte jag på den vanliga stormarknaden, ingen Akaroa, men god ändå. Häll bort vattnet, blanda ner ingredienserna till såsen, låt allt bli varmt, lägg på tallrik och strö över parmesan
Ringla parmesansås över laxen vid servering. Gnid in salt, socker och peppar i laxen. Parmesansås. Rör ned finriven parmesanost tills såsen får en krämig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.