*Skär filen i mindre bitar (tina först), häll lite salt och lite flytande citron över Laxen. Superbra kurs och nu är kameran som ny igen, upptäckt, lärt mig massa nya inställningar som jag inte visste om innan, utan har mest varit man kört samma för det mesta
Romsås är en av favoriterna till laxoch fisk för min egen del. Men jag hade kommit över några prisvärda laxfileer som låg i frysen och väntade på att bli tillagade
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Rör ihop ingredienserna och låt stå i kylen tills det är dags att servera
Visst lax är god och mycket nyttig. Allt lax är god men ur näringssynpunkt är kokt lax är bäst. Allt forskning kring feta fiskar påvisar bland annat inflamationshämmande och cancer förebyggande egenskaper
Tina laxbitarnaoch lägg i en oljad ugnsäker form. Idag var det min käre mans födelsedag men den tårta jag hade tänkt baka åt honom tackade han nej till och önskade sig istället god mat
Idag hag jag lagat lax till lunch igen, men den här gången tillsammans med en varm romsåsoch räkor. Skär laxfiléerna på längden och lägg dem i en smörad form
Till laxen gjorde jag en klassisk romsås, ett måste till sådan här sorts lax, och kokt potatis. Lägg i laxfiléerna, skvätt över lite citronsaft, krydda med citronpeppar och lägg på både hackad och hel dill
Marinera laxen i detta och lägg i ugnsfast form. Solen skiner och livet är gott. Romsås. Igår kom Cicci och vi gjorde denna goda middag och såg lite Lost
Lägg upp salladen på två tallrikar och fördela även den varmrökta laxen på dessa. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, rom, dill och citronjuice i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.