Blanda i ruccola och sparris i risotton, servera med den stekta laxenoch gremolata oljan. Fräs i olja och tillsätt riset och låt det fräsa med tills det blir glansigt
) Avsluta med att försiktigt blanda i den strimlade rökta laxenoch smaksätt med lite pressad citron och citronskal från den väl sköljda citronen, samt salt och nymald svartpeppar
Slog på skön musik och stod länge framför spisen och rörde runt tills jag fick ihop en alldeles perfekt krämig risotto som jag sen åt framför tvn Man kan ju ha lite vad man vill till risotto men jag köpte faktiskt varmrökt lax, kräftskjärtar och lite ruccola från salladsbaren på ica bara
Smaka av risottonmed salt och svartpeppar och servera sedan med de marinerade rödbetorna. Vi köpte hem ett gäng svartkålsblad för ett tag sedan och en del av dom hamnade i denna smaskiga risotto
Servera laxenmedrisotton. salt och nymalen svartpeppar. Servera med krämig risotto. Risotto. (En genväg är att smaksätta pesto på burk med rivet citronskal
Men inget ont som inte för något gott med sig - igår i form av en hejdundrande god laxmedrisotto. Stekt lax som fortfarande har en aaaaaaaaaaningens rå kärna är allt som behövs till, om något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.