Kantskär bröden och lägg ut dem tre och tre. Skala och hacka räkor och ägg. Blanda räkor, ägg, majonnäs, crème fraiche, färskriven pepparrot, rivet citronskal, dill och cayennepeppar
Blanda avrunnen tonfisk med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar. Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman
en kastrull och blanda i brödsmulorna. löken (en halv om det är en större lök) och hacka räkorna. Rör ner detta i crème fraiche smeten, och vänd sedan ner
Blanda majonnäs och crème fraîche med hackad dill, citronsaft. Smaka av med salt och peppar. 1Bred ut skagenröra på första och andra lagret bröd. 1Bred ut crème fraîche- och majonnäs-blandningen på översta lagret. 1Skär avokado i tunna klyftor och citronen i tunna halvmåneformade skivor. 1Garnera med avokado, citronskivor, räkor, dillkvistar och några klickar löjrom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.