Lägg laxen i en ungsäker form, blanda ihop osten med citronpeppar & salt. Dagens middag. 4 portionsbitar lax. Bre på ett tjockt lager på laxen & släng in i ugnen i 20min på 200grader. 4 portionsbitar lax
Lägg över laxfilérna i en ugnsfast form. 30 minuter senare hade jag en riktigt god och mättande middag på bordet. Lax under grönt täcke4 portioner4 portioner fryst lax, á 125g300g fryst bladspenat1 liten lök1 solovitlök, alt 2-3 klyftor0,5 burk kesella (125g)0,5 liten burk keso (125g)saltvitpepparmuskoten gnutta cayenneGör såhär. Bred blandningen över laxen och tillaga i ugnenca 20-30 minuter, tills laxen har en innertemperatur på 55 grader. 4 portioner fryst lax, á 125g300g fryst bladspenat
Varmrökt lax med gräddkokt broccoli. Fördela laxen över broccolin. Gårdagens snabba gröna middag med varmrökt lax passar in i kategorin "må bra", eftersom fisk är en bra källa till vitamin D, vitamin B12, protein, selen och jod. Och dessutom innehåller fet fisk, det vill säga lax, inlagd sill, böckling och makrill, de viktiga omega-3 syrorna som är bra för hjärta, hjärna och syn. 600 g varmrökt lax. 600 g varmrökt lax
Till middag igår gjorde jag laxburgare. Laxburgare går fort att laga. Vi kom ändå i säng ganska tidigt på natten, och tåget hem gick vid halv elva på söndag förmiddag
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Om du vill lyxa till din pastasås kan du även vända i räkor tillsammans med laxen. 6 portioner krämig laxpasta. 500 g lax. 6 portioner krämig laxpasta. 500 g lax
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Lyxmiddag på nolltid. Tonfisk i en god currysås. Denna rätt är fantastisk. Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuder på
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.