Servera den grillade laxenmedvårprimörer, dillmajo och citronskivor. Salta och peppra laxfiléerna och stek dem i en varm panna med lite olja och smör så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Servera den grillade laxenmedvårprimörer, dillmajo och citronskivor. Låt laxen tina, salta och peppra laxfiléerna efter smak och stek dem i en varm panna med lite olja och smör så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.