-)Onsdagens middag blev då alltså ugnsstekta laxfiléer toppat med sugarsnaps och smulat fetaost. Blanda dem med sulad fetaost, chiliflakes, rapsolja, salt, peppar och lite pressad citron och låt detta stå och dra till sig en liten stund
Tomater, fetaostmed ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilémed. Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
Vi åt grillad lax, med många olika röror, sallader och såser. Bred nu över mangosåsen och strö över ett paket finhackad Fetaost, så det blir jämnt fördelat över hela laxen
Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. Grillad lax är ju så gott. Och när man serverar den med en gräddig sås, grillad citron och salt baconlindad sparris, ja, då är måltiden fulländad
Salta och peppra båda sidor av laxen, lägg den på gallret med köttsidan neråt. Bred mangosåsen över köttsidan och strö över finhackad fetaost, så det blir jämnt fördelat över hela laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.