Till laxen serverade jag en varm sallad och en kall citrussås med rödlök. Den här laxen som jag gjorde har ett täcke av soltorkade tomater, spenatochfetaost, en riktigt bra kombo
Stek laxenoch krydda med salt och peppar. Pressa lite citron över och servera med salladen. Lägg spenat i botten på ett salladsfat, lägg rödbetor och quinoan ovanpå
Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenatenoch sötpotatisen. Smöra en ugnsform och lägg rätt så mycket spenat i botten, lägg laxen över, salta och peppra
Tomater, fetaostmed ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilémed. Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.