Lax med parma och salvia
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé , eller 4 portionsfilébitar
  • 110 - 12 färska salviablad
  • 11 1/2 dl riven färsk parmesanost
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 18 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinka
  • 1600 g laxfilé , eller 4 portionsfilébitar 10 - 12 färska salviablad 1 1/2 dl riven färsk parmesanost salt peppar 8 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinkaSätt ugnen på 175 grader. Skär laxen i fyra bitar (om hel bit) och gör ett snitt i varje bit. Fyll varje filé med några salviablad och riven parmesan, salt & peppar. Linda två skivor skinka runt varje filé och fäst med en tandpetare. Sätt in i ugnen i ca 10-15 minuter. Servera gärna bara med en god sallad eller även med ris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.