Lax med palsternackspuré och picklade grönsaker
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 300 g laxfilé med skinn
  • salt och nymalen svartpeppar
  • rapsolja att steka i
  • 400 g potatis av mjölig sort
  • 100 g palsternacka
  • 25 g smör
  • 1 dl grädde
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 rödlökar i tunna skivor
  • ½ dl ättikssprit
  • 1 dl socker
  • 1½ dl vatten
  • ½ blomkålshuvud i små buketter
  • ½ dl ättiksssprit
  • 1 dl socker
  • 1½ dl vatten
  • 1 lagerblad ½ tsk dillfrön
  • 1 msk senapsfrön
  • ½ msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.