"Lax med krämigt avorioris och sötsur sås"
Loving it by me
Loving it by me
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Avorioris
  • 600 g Laxfilé
  • 1 Grön paprika
  • 1 Röd paprika
  • 1 Gul lök
  • 250 g Morötter
  • Isbergssallad
  • Mango chutney
  • salt
  • svartpeppar
  • Maizena
  • Olja
  • Socker
  • Tomatpuré
  • Vitvinsvinäger
  • 600 g laxfilé i 4 bitar och lägg i en ugnsform med skinnsidan nedåt. Strö över 3/4 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Tillaga mitt i ugnen i 15-20 minuter 3. Skala 250 g morötter och skär i tunna strimlor (ca 0,5x4 cm). Skär 1 gul lök, 1 grön paprika och 1 röd paprika i jämnstora bitar.
  • 3 msk mango chutney och 3 msk tomatpuré i stekpannan. Tillsätt 2 msk vitvinsvinäger, 1 msk socker och 3 dl vatten. Rör ut 2 msk maizena i lite vatten och rör ner i såsen. Låt koka några minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.