4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt, socker, currypasta och lime. Servera med limeklyftor och ris. Börja med att blanda kycklingfärsen med äggula, 1/2 msk röd currypasta, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Stek lök med currypastan i lite olja och blanda ner 1 tsk salt, kokosmjölk och vatten, låt allt koka några minuter
Fortsätt medlax och resterande grönsaker. Servera och toppa med rostade sesamfrön. Skär också kuber av laxen, ca 2,5 x 2,5 centimeter, salta sedan laxen innan den kokar. Låt koka i ca 10 minuter eller tills laxen är klar. 300 g lax. 1 l dashibuljong 6 sticklökar 0,5 huvud broccoli 1 morot 6 champinjoner 1 msk soya 0,5 röd chili 1 tsk sesamolja 300 g lax 50 g färsk ingefära 300 g äggnudlar 2 msk sesamfrön
Lägg laxfilén i en ugnsform. Servera med kokt pressad potatis, bönor, citron och dill. 125 g Lax. Blanda samman grädde, mjölk, mjöl, apelsinjuice, färskriven ingefära, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.