Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Smörj en ugnsform med lite olja , lägg i laxenoch slå blandningen över. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Börja med att smälta smöret och fräsa löken tills den blir blank. Krydda med lite nymalen peppar. Lägg potatis, broccoli ochlax i en smord eldfast form
Grytan blir matig och mättande medlax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på. Servera med kokt ris eller potatis - och gärna en bit bröd till
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.