Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
En riktigt smarrig och lättlagad laxrättmed både bacon, ost ochbasilika som passar precis lika fint till vardags som till festligare tillfällen vill vi gärna tipsa er om idag
Skär avlånga bitar av den chevreosten och tryck ner i varje laxsnitt. Lax,. Servera med en god sallad. Strö över pinjenötteroch ringla över lite honung
Blandade ihop getost med en hackad vårlök, basilikaoch olivolja och fyllde den snittade laxfilen. Till såsen hackade jag en lök, hällde på grädde, en halv citron, salt och peppar och till sist hackad gräslök
Salta och peppra laxfilébitarna. De ska gärna vara snabblagade ochmed en rejäl smak. Enklare fiskrätt än denna får man leta efter och den bjuder på fina, rena smaker av örter, ost och citron
Här bjuder jag på ett recept på laxmed vitvinssås ochbasilika. Jag valde att servera laxenmed ris och en härlig grönsallad, det funkar precis lika bra med potatis (varför inte pressad potatis
Avokadopasta medbasilika, parmesan och rostade pinjenötter. Blanda med oljan, zesten, citronsaft, vitlöken och hälften av basilikan direkt i serveringsskålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.