Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Grilla laxen och servera den med sallad, tunt skivad gurka och resten av dressingen. 600 gr lax. Lägg laxen i hälften av dressingen och marinera i 30 min. 600 gr lax
Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten
Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Servera med en skiva gravad lax och sallad, ringla över senapsdressing. 1 påse blandad sallad1 förpackning sugarsnapssalladslök efter tycke och smak150g gravad laxVispa ihop alla ingredienser till dressingen
Serveras varmt tillsammans med laxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit. 42 grader
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. Ingredienser för 4 personer. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.