4 st laxfilébitar. 3 st vitlöksklyftor. 3 dl vispgrädde. 1 tsk vetemjöl lite vatten (för att reda av såsen). 1 msk dijonsenap. 0,5 st fiskbuljongtärning. 1 msk dillfinhackad
I går kväll gjorde jag en lättlagad och enkel laxrätt som passar perfekt till vardags och som även går snabbt att sno ihop och hela familjen ät faktiskt av den
De här goda laxbiffarna blev vår lördagsmiddag förra helgen, och de blev fantastisksaftiga och med lite extra spännande smak av den rökta laxen och en god kryddblandning
Hittadelaxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Fisk och Skaldjur,. Tilllaxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tidenlaxen steks
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.