Förbered önskat tillbehör att servera tilldinlaxmed fetaosttäcke. Lägg ilaxbitarna. Smula fetaost i en bunke och blanda med creme fraiche, spenat samt salt ochvitpeppar
Bred röd pesto över laxenoch toppa medriven parmesan. Lägg ilaxfilénoch strö på salt och peppar. Skär citronernaiskivoroch täck botten och kanten på formen medcitronskivor
Torka av laxsidanmed hushållspapper och kontrollera att det intefinns några ben kvar (dra medfingrarna över ytan samtidigt som du trycker lätt så känner du benen med en gång)
Torka av laxsidanmed hushållspapper och kontrollera att det intefinns några ben kvar (dra medfingrarna över ytan samtidigt som du trycker lätt så känner du benen med en gång)
Tillsätt kokt pasta och färsk spenat till såsen, avsluta medmedbitar av varmrökt lax. Servera på tallrikaroch toppa medrivetcitronskaloch nymalen svartpeppar
Den är dessutom himlanyttigmedlaxen, spenaten ochsötpotatisen. Smöra en ugnsform och lägg rätt så mycket spenat i botten, lägg laxen över, salta och peppra
Ställ potatisen på spisenoch när den börjar koka är det dags att ställa inlaxeniugnen. Häll sedan det sista av parmesanen på fisken så att den får en fin yta iugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.