Hacka tomater ocholiver, blanda med fetan. Salta och peppra laxen, fördela fetablandningenisnitten. Klipplite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Pensla laxenmedlite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Grilla 2 minuter på varje sida. Lägg 1 msk tapenade oliverochkapris på varje laxbit. 600g laxfiléiportionsbitar
Droppa lite matolja i en ugnsfast form, lägg ilaxenmedskinnsidan nedåt och salta lätt. Torka av laxsidanmed hushållspapper och kontrollera att det intefinns några ben kvar (dra medfingrarna över ytan samtidigt som du trycker lätt så känner du benen med en gång)
Droppa lite matolja i en ugnsfast form, lägg ilaxenmedskinnsidan nedåt och salta lätt. Torka av laxsidanmed hushållspapper och kontrollera att det intefinns några ben kvar (dra medfingrarna över ytan samtidigt som du trycker lätt så känner du benen med en gång)
Låt lammsteken ligga framme i rumstemperatur minst en timmeinnan du sätter in den iugnen. Vi kryddar den med massor av vitlök, citronoch färsk rosmarin
Låt lammsteken ligga framme i rumstemperatur minst en timmeinnan du sätter in den iugnen. Vi kryddar den med massor av vitlök, citronoch färsk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.