IngredienserPortioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och tillsöndagsmiddagfick det blilaxiugn. Lägg tillbakalaxeni formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspireradlaxfilé som bakas iugnenmed parmesan och som sedan dekoreras medsmakrika, dillmarinerade räkor
I fredags blev det lax. Börja med att lägga färsk spenat i botten av en ugnsform. Lite mat har det ju också bliviti helgen även här hos svärmor där vi ju bor nu medans vårt nya hus byggs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.