Lax i ugn med krispigt osttäcke, havreris och yoghurtsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Frebaco Kvarn Svenskt Havreris
  • 4 laxfiléer
  • olja, till formen
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1 dl ströbröd
  • 0,5 dl färsk persilja, hackad
  • 2 dl lagrad ost, riven
  • 1 klyfta vitlök (liten)
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 citron, skalet
  • 2 dl matyoghurt
  • 0,5 dl dill, hackad
  • salt
  • 1 gurka
  • 1 msk smör
  • Lax4 laxfiléer olja, till formen 50 g smör, rumsvarmt 1 dl ströbröd 0,5 dl färsk persilja, hackad 2 dl lagrad ost, riven 1 klyfta vitlök (liten) 0,5 tsk salt
  • Yoghurtsås0,5 citron, skalet 2 dl matyoghurt 0,5 dl dill, hackad salt
  • Smörslungad gurka1 gurka 1 msk smör salt 0,5 dl färsk persilja, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.