Salta och peppra och smula fetaosten över. Lägg laxbitarnatittihopimitten. Laxrulle. Fräs babyspenaten i smör med en pressad vitlöksklyfta, klipptpersiljaochäppelcidervinäger
Mixafisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs. Dela fiskenibitar. Forma färsen till 8 biffar. Stek dem i smör ca 3 min på varje sida. 500 g fiskfiléer. 2 msk potatismjöl. 1½ dl Arla Köket® matlagningsgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ½ dl hackade färska örter 2 msk potatismjöl 1½ dl Arla Köket® matlagningsgrädde Arla® Svenskt Smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.