Ingredienser Portioner: 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax i bit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
När du är nöjd medsåsen, lägg ilaxen. Tillochmed dottern tyckte det var gott. I aftonbladets kvällsbilaga för några veckor sedan hittade jag det här lite annorlunda receptet på en stroganoff medlaxi
Ostsås. Servering. salt och peppar. citronklyftor Annons. salt och peppar. Ingredienser 150 g fryst bladspenat. 200 g fryst tinad torsk, gärna ett halvt torskblock. 150 g tomat iskivor. 1 msk margarin eller smör. ½ dl riven ost, 17%. 400 g kokt pressad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.