LAXFILÉMEDFETAOSTFYLLNING. Idag levererar jag ett recept på en fetaostfylld laxfilé. Det har bland annat önskats något enkelt recept medfiskoch så har det önskats något med kål
Lägg laxen över, salta och peppra. Spenaten som jag sådde ivintras har gett otroligtfin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnenmed ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspireradlaxfilé som bakas iugnenmed parmesan och som sedan dekoreras medsmakrika, dillmarinerade räkor
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkoktnypotatis
Salt ochcitronpeppar. Lax på spenaten. Spenat i botten. Röran på fisken. Riven parmensan. CitronPeppar. Ca 20 min 200 grader 1st hel laxsida (skinnfri). 2,5 dl vispad créme fraiche. 1/2 kruka basilika. 1st rivet skal från citron. 1ppse rostade pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.