IngredienserPortioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port laxibit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg tilliinköpslistan
Valfri ostHerbamare örtkryddaLägg laxbitarnai en lagom stor ugnsform. Själv är jag tokigi goda såser så jag fixadetill en helt underbart god sås och gratineradelaxbitarnaisåsen med lite ost på toppen
Ingen jätteupphetsande rubrik kanske. -) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Jag la ilite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm
Iniugnen och låt det hela vara inne en bra stund tills att osten fått en gyllenbrun färg. När korven fått färg häller du på grädde, sambal, chilisås och ev
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Spaghetti och köttfärssås (H jobbar kväll). Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.