1600 g
laxfilé 1 st purjolök 150 g skalade räkor 3 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche 0.5 dl hackad dill 1 st citron saft av salt och peppar Garnera med: citron Servera med: kokt potatis Ugn: 200°Skölj och strimla purjolöken och lägg i botten på en smord form. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Strö på räkor.
1 Blanda
grädde och crème fraiche i en kastrull och koka upp. Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar.
1 Häll
såsen över laxen och tillaga i ugn i ca 20 minuter. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter.
IngredienserPortioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.