1 bulgur,
ris, nudlar eller potatisHa ner olivolja, pressad vitlök och sambal oelek i en stekpanna med lite högre kanter och lock. Ha ner hackad rödlök och låt den mjukna på medelvärme.Tina laxen så den fortfarande har en fryst kärna och skär sedan laxfiléerna till tärningar. Grovhacka zucchini, morot och paprika. Ha ner allt i stekpannan.Pressa över citronsaft och ha ner alla kryddorna. Riv i färsk ingefära. Stek tills grönsakerna mjuknat.Strimla purjolöken. Slå på kokosmjölken och strössla över purjolöken. Låt allt puttra ihop under lock i cirka 5 minuter. Servera med bulgur, ris, nudlar eller potatis.
Såhär i novembermörkret kan man känna för litevitaminer och hälsofrämjande mat, och vi är särskilt förtjusta i detta recept med ångkokt lax och bulgurmedpersilja, tomat och lök för det är så himla gott och enkelt
Vispaihopkokosmjölken och den röda currypastan i en skål och häll sedan blandningen över laxen. Jag serverade laxentilljasminris och färsk babyspenat som jag hade stekt lätt iolivoljai en stekpanna en stund samt kryddat medliteflingsalt och svartpeppar
Laxen stekte jag i havssalt och peppar + några vändor av denna kryddan. Nu var det längesedan jag delade medmig av något recept här i bloggen kände jag
Laxen stekte jag i havssalt och peppar + några vändor av denna kryddan. Nu var det längesedan jag delade medmig av något recept här i bloggen kände jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.