IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg laxen på folien och fördela grönsakerna och potatisen över och omkring. Salta och peppra laxbitarna och stek dem hastigti den varma panna så att de får lite färg
Lägg laxfileerna med den oljade sidan nedåt på folieark. Ringla olja över laxen, salta och peppra. Viraihop ändarna på foliearken så att du formar en liten skål
En bit färsk lax lades på ett ark av folie, lite örtsalt, citronpeppar och massa limesaft pressades över och limeklyftornafick sedan vara kvar på fisken
Lägg på en tinadportionsbitlax och ringlaytteligarelite mango chutney ovanpå. Smörj fyra bitaraluminiumfolie, lägg en bädd av wokgrönsaker på varje bit och ringla mango chutney över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.