Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamansmed en gudomligt god kall sås som man bara rör ihopmedanlaxen står i ugnen
1 kg laxfilé salt peppar eller citronpeppar. 3 dl gräddfil 4 msk majonnäs 0,75 tsk salt 1 dl hackad dill (fryst går bra). 1 kg laxfilé salt peppar eller citronpeppar. 3 dl gräddfil 4 msk majonnäs 0,75 tsk salt 1 dl hackad dill (fryst går bra)
Olja på sprejflaska 4 bitarlaxfilé utan skinn à ca 150 g 1 msk färskpressad citronsaft Nymald svartpeppar 2 dl matlagningsgrädde 1 tsk majsena 2 msk hackad dill + kvistartillgarnering, eller 2 tsk torkad dill 2 tsk vitvinsvinäger 10 cm urkärnad och fintärnad gurka Salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.