Skär fickor på sidorna i laxfiléerna och fyll med oströran. Salta och peppra laxen. 4-6 portionsbitar laxfilé. 100 g naturell färskost. 4-6 portionsbitar laxfilé. 100 g naturell färskost
Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt har fått fin färg och är genomvarmt. 1 st fiskbuljongtärning. 5 dl mellangrädde 2 dl vatten 25 g smör eller margarin 1 st fiskbuljongtärning 2 msk hackad persilja Gratinering. 225° Det här behövs för ca 4 port
Koka nudlarna tillsammans med en fiskbuljongtärning, ger mycket god smak. Bred röran på laxen. Ha en härlig dag, det har utlovats en fin och solig dag Philadelfiaost (naturell)
4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Innan jag gick till jobbet hade jag förberett både genom att skala potatis och fixa till grytan och skalat räkorna, men räkorna lade jag i grytan först nu när vi skulle äta den, för att de inte skall bli sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.