Lavender vanilla ice cream
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vanilj- och lavendelglass
  • Tillagning: 30 min + frysning
  • Portioner: 4
  •  
  • Ingredienser
  • 2 ekologiska ägg, i rumstemperatur
  • 200 ml sojagrädde eller mjölkgrädde
  • 50 g kokossocker
  • 2 msk ekologisk torkad lavendel
  • citronsaft efter smak
  • 1 vaniljstång mild olivolja till garnering
  • Lavender vanilla ice cream
  • Prep time: 30 min + freezing
  • Serves: 4
  •  
  • Ingredients
  • 2 organic eggs, at room temperature
  • 200 ml soya cream or cream of your choice
  • 50 g of coconut sugar
  • 2 tablespoons organic dried lavender
  • lemon juice to taste
  • 1 vanilla bean
  • mild olive oil for garnish

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.