Servera med ris eller ugnsstekt potatis. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
Lägg ner kycklingfilén och blanda runt. Med en önskan från en mormor till två barn på min förskola där jag jobbar så får hon och du ta del av mitt recept, bra va
Skär en skåra/ficka längs medkycklingfiléerna och peta in fyllningen. Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
Rör samman hacket med Philadelphiaosten. Bryn kycklingfiléerna i lite matfett tills de är gyllenbruna. Gör en djup ficka i filéerna med hjälp av en vass kniv
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.