Servera med rårörda lingon. Koka ur stekpannan med kokspadet och häll över dolmarna. Smör att steka med. Skär ut roten på vitkålen och lägg huvudet i kokande vatten
Servera kåldolmar, kokt potatis, svampsås ochlingonsylt, njut och ät upp. Ta ut kåldolmarnaoch häll över skyn i svampsåsen, och ställ tillbaka dem i ugnen om de inte är färdiga än
En oslagbar efterrätt i dessa glöggtider är de här päronen, som får koka mjuka i glögg, och serveras med frysta lingonochturkiskt yoghurt för att balansera det söta
Chicken chutney med isbergsallad ochturkiskyoughurt. Snabb och enkel kycklingrätt med mycket smak tack vare hemgjord chili & paprika chutney (recept på den kommer) och därför så är salladen rätt neutral
Servera dolmarna med såsen, kokt potatis och rårörda lingon. Vi fick ju ett huvud med savoykål i veckans Ekolådan, och idag tänkte jag att jag gör lite kåldolmar på kålen
Det här med att köpa så naturlig mat som möjligt, blir också mer och mer viktigt. Jag köper centimeterstora tärningar av lammlår, som slaktaren skär till medan jag väntar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.