Lasagne på kalkonfärs och mozzarella
Mat och annat gott!
Mat och annat gott!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 augergine
  • 1 gul lök
  • 500 gram kalkonfärs
  • 1 burk krossade tomater
  • 1,5 mask tomatpuré
  • 1 msk oregano
  • 1 msk rosemarin
  • 2 krm chiliflakes
  • 2 tsk salt
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl rysk yoghurt
  • färska lasagneplattor
  • 1 mozzarella 2 dl rysk yoghurt
  • 3 vitlöksklyftor
  • Skär auberginen i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar. Ringla över lite olja och sätt in i ugnen på 250 grader i ca 15 minuter
  • Finhacka både gul och vitlök.
  • Fräs kalkonfärsen, lök och vitlök i en gryta.
  • Tillsätt tomatpuré. krossad tomat, oregano, rosmarin, chiliflakes och salt .
  • Låt det sjuda i 5 minuter Tillsätt mjölk och yoghurt och dra från spisen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.