Lägg sedan ut två lasagneplattor och täck över med sås, béchamel och riven parmesanost. Skär squashen i små bitar och lägg i stekpannan tillsammans med mejram
Här kommer dagens middagstips, en vegetarisk Lasagnemed smak av squash och citron. Elsie tog som jag nämnde bort en del bilder igår, varpå lasagnen åkte med så bilden hör till en annan vegetarisk lasagne (som finns med i boken som åkte till tryckeriet i natt – Yey
Så snåla inte med såsen . Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås
Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Många har testat Jamie Olivers lasagnemed crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Varva squashmed lök och persilja i en väl rengjord burk. Nu har jag verkligen överflöd av squash och då passar det ju väldigt bra att göra den här goda inläggningen
Uppdaterar mitt inlägg med krämig lasagnemed lite frächare bilder. Bechamelsåsen görs med mjölk men ibland har jag bytt ut en del av mjölken och tillsatt grädde istället och det blir också bra
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.