Lasagne med renskav och getost
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • fryst ren- eller viltskav, (à 240 g)
  • rensad svamp, t ex kantareller, ca (450 g)
  • röda lökar
  • vitlöksklyftor
  • smör, + 2 msk till stekning
  • messmör
  • timjan
  • salt
  • svartpeppar, nymald
  • vatten
  • köttbuljongtärning
  • färska lasagneplattor, (ca 20 st)
  • smör
  • vetemjöl
  • mjölk
  • fransk getost, el annan riven stark ost, t ex präst
  • 8 person(er) Ingredienser Renskavsröra 4 pkt fryst ren- eller viltskav, (à 240 g) 1,5 l rensad svamp, t ex kantareller, ca (450 g) 4 röda lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk smör, + 2 msk till stekning 4 msk messmör 2 tsk timjan 2 tsk salt 3 krm svartpeppar, nymald 4 dl vatten 1 köttbuljongtärning 2 pkt färska lasagneplattor, (ca 20 st) Getostsås 4 msk smör 1 dl vetemjöl 1 l mjölk 500 g fransk getost, el annan riven stark ost, t ex präst 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald Servering , sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.