Lasagne med renskav och getost
Lottas kök
Lottas kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Renskavsröra
  • 2 paket fryst ren- eller viltskav, ( 240 g)
  • 200 g svamp, t ex kantareller
  • 1 röda lökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • smör till stekning
  • 2 msk messmör
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 1½ krm svartpeppar, nymald
  • 2 dl vatten
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 1 paket färska lasagneplattor
  • Getostsås
  • 2 msk smör
  • ½ dl vetemjöl
  • 5 l mjölk
  • 200 g getost
  • salt
  • svartpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.