Lasagne med renskav och getost
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Renskavsröra
  • 960 g fryst ren- eller viltskav
  • 450 g rensad svamp
  • t ex kantareller
  • 4 röda lökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 4 msk smör
  • till stekning
  • 4 msk messmör
  • 2 tsk timjan
  • 2 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • nymald
  • 4 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 20 färska lasagneplattor
  •  
  • Getostsås
  • 4 msk smör
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 l mjölk
  • 500 g fransk getost
  • 5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • nymald
  •  
  • Servering
  • Sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.