Receptpå vegetariska biffar får man aldrig för många. Idag gjorde jag morotsbiffar med halloumi och serverade dem med en blandad sallad, senapskräm och picklad fänkål
Den här krämiga och goda pastagratängen med morötter är en suverän maträtt att bjuda både stora och små middagsgästerpå, eftersom de flesta inte ens märker att gratängen är vegetarisk
Idag har jag spenderat dagen i köket och experimenterat med nya recept. Lägg den finhackade purjolöken i en stekpanna och stek på låg värme tillsammans med curryn tills purjon mjuknat
Receptet hittade jag i Toves kök, som har en massa fina vegetariska receptpå sin blogg. Här har det i alla fall varit lite vitt på marken nu ett tag och nu i natt har det fallit lite till
Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. Låt sjuda på svag värme 8-10 minuter. 3 Koka ris enligt anvisning på förpackning. 4 Smaka av böngrytan med salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten). 2 röda paprikor, urkärnade, skurna i bitar. 400 g krossade tomater på burk. 350 g sköljda röda bönor på burk
Men ändå – nu i mars och särskilt nu i år när snön fortfarande ligger kvar – så är det årstiden då vi fortfarande har kvar vinterrotsaker innan vårens primörer kommer… De svenska primörerna lär ju dröja i år, så kallt som det fortfarande är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.