Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Numera gör jag min lasagne på lasagnetter, små veckade pastaskivor som man blandar med såsen och slipper på så sätt momentet med att varva plattor och sås
Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och persiljan. Varva de blandade såserna med pastaplattorna i tre lager, i en ugnsfast form
Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och persiljan. Varva de blandade såserna med pastaplattorna i tre lager, i en ugnsfast form
Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräsch dressing
Börja med att strimla korven, paprikan, morotenoch löken. I alla fall, denna gång har jag fräschat upp en gammal rätt med enkla knep såsom att tillsätta lite goa och nyttiga grönsaker
I vilket fall fräste jag ihop en jättegod och fräsch nudelwok med fläskfilé, paprika, purjolök ochmorot, med en aning indonesisk touch (mest beroende på sojan Ketjap Manis)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.