Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Det här är en lasagne som verkligen blir en krock mellan Italien och Sverige på ett väldigt bra sätt
Portionslasagnemedkantareller. Riv osten och spara en tredjedel för att toppa lasagnenmed. Lägg upp i portionsskålar, lite fyllning i botten, fortsätt med en pastaplatta och sedan mer fyllning
Den här getostlasagnen är hämtad ur boken men jag tyckte att det blev för lite fyllning så jag fyllde på med rivna morötter, lite extra grädde och så rikligt med färsk basilika (Sara använder torkad)
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagnemed en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge ochmed en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan ochgetost
Garnera med ruccola. Ibland hittar man kantareller – och ibland hittar man MYCKET kantareller. Vill man kan man strö på lite smulade vanlnötter och ringla över honung när pizzan är färdiggräddad
Skär baconet i smala strimlor och lägg detta ihop med svamp och lök i stekpanna. Det funkar det med. Rensa svampen och dela de kantareller som är stora
Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.