Lasagne med halloumi, auburgine, spenat och pumpakärnor
EMELIE HEIDLING
EMELIE HEIDLING
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 portioner:
  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor 2 paket färska lasagneplattor ( 200 gram)
  • 3 msk tomatpuré
  • 500 g krossade tomater
  • 1 msk flytande honung
  • 1 grönsaksbuljongtärning 2 tsk torkad timjan
  • 4 dl vatten
  • 1 auburgine
  • 400 gram fryst bladspenat
  • 2 laktosfria/ekologiska halloumiostar ( 200 g)
  • 1 dl pumpakärnor
  •  
  • Eventuell bechamelsås
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.