Varva skikt med sås ochlasagneplattor. Lägg sedan ut ett skikt okokta lasagneplattorLasagne Barilla. Bryn lök, selleri och morötter i en stor stekpanna med olja
Lägg sedan ut två lasagneplattoroch täck över med béchamel, pesto- och svampsås och riven pecorino. Lägg sedan ut ytterligare två lasagneplattoroch täck över med béchamel och skivor av fontina-ost
Lägg torsken i ugnsformen och täck över medgrönsakerna. Mixa allting till en pesto tillsammans med pressad citron, salt, peppar och riktigt med olivolja
Var noga att inte köra kycklingen för länge i ugnen, då blir den lätt torr. Stek löken och paprikan mjuka i riktigt med olivolja på medelvärme, salta och peppra
Avsluta med färs och bechamelsås som täcker lasagneplattorna fullt ut. Täck sedan medlasagneplattor. Varva sedan färsröra, bechamelsås ochlasagneplattor
Där fanns vårrullar, hummus, tapenade, potatissallad med ajvar, grönsaker, svamp, kikärtsbiffar, grönsaksbiffar, lasagnerullaroch en del annat som inte fick plats på min tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.