Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld medsparris, aubergine, soltorkade tomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Varva färska plattor med färs i en form. Bryn färs, krydda med salt, peppar, chilipulver, dragon. Slå på en tetra med krossade tomater smaksatt med vitlök (ICA´s)
Montera ihop lasagnen, börja med sås i botten, lasagneplattor, tomater, skina och ostblandnig. Surfade runt lite på, för mig, nya bloggar och snubblade över ett lasagnerecept som bara skrek -PRÖVA MIG
färska örter, t ex persilja och basilika. Tänk på att man behöver vara snabb när lasagneplattorna ska rinna av, så att de inte klibbar ihop innan de varvas medsparris och sås
med kryddor, så öka på mängden om du vill ha en starkare lasagne. Har nyligen provat att göra lasagne på strimlad kyckling istället för köttfärs vilket var en kul variation
Pressa i en vitlöksklyfta och blanda ner tillsammans med senap och finhackade örter. Lägg sparrisen i kokande, saltat vatten och koka dem ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.