Lasagne med borlottibönor och fetaost
Vego Inspira
Vego Inspira
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatsås
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • olivolja
  • 400 g krossade tomater
  • 1 ½ msk grönsaksfond, alt. 1 grönsaksbuljongtärning 2 tsk oregano
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 fp borlottibönor á ca 400 g
  • Vit sås
  • 2 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm mald muskot
  • Lasagne
  • 300 g färsk spenat
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • olivolja
  • 12 lasagneplattor 200 g fetaost
  • 2 dl riven lagrad ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.