Lasagne med aubergine, ricotta & mozzarella
Vegetarisk mat åt alla!
Vegetarisk mat åt alla!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • . 4-5 port.)
  • 200 g färska lasagneplattor
  • 1-1,5 dl olivolja
  • 1 kanelstång
  • 1 stor gul lök
  • 2 vitlöksklyftor Ca. 950 g tomater (blev efter skållning ca. 900 g för mig)
  • 1 aubergine (400-500 g)
  • ½ dl torkade röda linser
  • 200-250 g färsk ricotta
  • . 2 tsk basilika (färsk eller torkad)
  • 1 msk pesto genovese
  • Örtsalt
  • Citronpeppar
  • 125-250 g mozzarella
  • 10 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.