Till sist monterar du lasagnen i en smordugnsformmed att varva köttfärssås och aubergineskivorsamt vispar sammancreme fraiche, grädde och salt till en tjock kräm och häller detta över
King solo vitlök är en lök som är hel och utan klyftor. 1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. 1 kg mognatomater, skär i tärningar 4 schalottenlökar, skiva 2 king solo. 1 kg aubergine. 250 g mozzarellaost. 100 g parmesanost. 1 kg mognatomater
Förkoka lasagneplattorna (eller använd färska) i några minuter. Jag plussade på lite aubergine och zucchini från originalreceptet, eftersom det såg så lite ut
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsåsmed basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkade tomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Varva tomatsås, lasagneplattor, aubergine, mozzarella och basilika. Bland annat stod en halvt improviseradlasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår
När man gör en lasagne utan pasta är det bara fantasin som sätter gränser. Har velat testa att göra lasagne utan pastaplattor ett tag nu och igår slog jag slag i saken
Denna lasagne har jag experimenterat ihop på egen hand efter att blivit inspirerad av en pastarätt medaubergine och ricotta jag blev serverad för ett tag sedan
Mycket lyckat. Grilla till gyllene färg - aubergine blir klart först. (den här stod i en timme) Fräs hackad lök och vitlök i olja, häll på tomat, salt och socker och låt skjuda under lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.