Bryn köttfärsen i en stekpanna så den får vacker färg. Lasagne är uppskattat av de flesta och med enkla medel gör du en mer hälsosam variant med mindre kolhydrater och mer grönt och som är minstlika god
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så nära man bara kan komma i alla fall
Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. Så snåla inte med såsen . För att få en krämiglasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås
Fräs färsen iliteolivoljai en stekpannatill den får fin färg. Många har testat JamieOliverslasagne med crème fraichei stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Jaha, ännu en vegetarisklasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingrediensernainte är något utöver det vanliga – himlaspeciell och himla god
Lasagne gå att varierai det oändliga och här kommer en smarrigvegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetariskalternativet
Hacka gullök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja. Så ledsen för att bildernainte ger lasagnenrättvisa, för detta mina damer och herrar är den godaste lasagnenNÅGONSIN
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt. Avsluta med ett lager lasagneplattor, bechamelsås och resten av den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.